Nieuws

BENK PROJECTS krijgt opdracht van Neste Netherlands

Op 08 juni 2015 is het contract getekend waarin Neste Netherlands opdracht geeft aan BENK PROJECTS om uit naam van Neste Netherlands het capaciteitsmanagement te voeren voor de projecten van de NEXBTL raffinaderij op de Maasvlakte. BENK PROJECTS zal verantwoordelijk worden voor de staffing van alle flexibele posities binnen de projecten van de NEXBTL raffinaderij.

logo                                                                logo neste

Neste Netherlands BV

Neste Netherlands is onderdeel van Neste Corporation. Neste produceert alle belangrijkste olieproducten en is wereldwijd de toonaangevende leverancier van hernieuwbare diesel. De raffinaderij in Rotterdam werd in 2011 in gebruik genomen en produceert hernieuwbare NEXBTL-producten. De productiecapaciteit van de raffinaderij is 1.000.000 ton per jaar.

BENK PROJECTS BV

BENK PROJECTS is intermediair in capaciteit binnen de industrie, energie & infra en utiliteit. De medewerkers hebben een mbo, hbo of wo niveau en de projecten worden uitgevoerd bij: ingenieurs & adviesbureaus, producenten, installateurs, aannemers en de overheid. De doelstelling van BENK PROJECTS is het volledig ontzorgen van haar opdrachtgevers op het gebied van capaciteit en het verzorgen van optimaal werkgeverschap richting haar medewerkers.

Ben je geïnteresseerd om te werken aan de uitdagende projecten binnen de NEXBTL raffinaderij van Neste, neem dan contact op met dhr. J. (Joey) van Berkel (capaciteitsmanager) via 010 - 2085911 of via j.vanberkel@benkprojects.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de projecten en vacatures van BENK PROJECTS volg dan onze LinkedIn bedrijfspagina

Terug naar het overzicht