Nieuws

LBC Rotterdam B.V. gunt preferred supplier contract aan BENK PROJECTS B.V.

Wij zijn trots met u te mogen delen dat BENK PROJECTS op 01 november 2016 een tweejarig contract gegund heeft gekregen van LBC Tank Terminals, locatie Rotterdam, om als preferred supplier de staffing te doen van alle technische functies op midden en hoger kader niveau. Het gaat om de volgende disciplines: projecten, maintenance, engineering, HSE - QA/QC en management.

BENK PROJECTS is al betrokken bij het Rainbow project van LBC Rotterdam, waarbij een uitbreiding van de terminal plaatsvindt. Dit contract bevestigd de goede samenwerking en geeft ons de mogelijkheid om van waarde te zijn voor alle technische disciplines binnen LBC Tank Terminals.


LBC Tank Terminals

LBC Tank Terminals is, met haar hoofdkantoor in België, een onafhankelijke beheerder van midstream en downstream vloeibare bulk opslagfaciliteiten voor chemicaliën, olie en geraffineerde olieproducten. De totale opslagcapaciteit van LBC wereldwijd is 3 miljoen m³. De wereldwijde voetafdruk van LBC bestaat uit faciliteiten gelegen in Europa, Azië en Amerika die meer dan 300 klanten bedienen, waaronder alle grote spelers. Het doel van LBC is simpel; zij streven ernaar om hun klanten te voorzien van de veiligste, meest betrouwbare en efficiënte tankopslag en logistieke systemen.


BENK PROJECTS BV

BENK PROJECTS is partner in projecten binnen de industrie en bouw & infra. Wij werken met een vaste kern van specialisten, aangevuld met een flexibele schil van interim- en zelfstandig professionals, aan diverse uitdagende projecten. Deze projecten voeren wij uit door middel van de inzet van complete teams onder onze leiding en toezicht, het aannemen van werk, capaciteitsmanagement op basis van een resultaatgarantie en tijdelijke projectondersteuning.

Wij vinden het belangrijk om op een persoonlijke en gelijkwaardige manier samen te werken, waarbij integriteit en ethiek voor ons belangrijke aspecten zijn. BENK PROJECTS besteedt veel aandacht aan haar organisatie en is in staat, door middel van goede begeleiding, training en opleiding, het hoge niveau te bereiken dat nodig is om projecten tot een succes te maken.


Ben je geïnteresseerd om te werken aan één van de uitdagende projecten binnen LBC Tank Terminals? Neem dan contact op met dhr. J. (Jeroen) van der Meij via 06 3985 9361 of via
j.vandermeij@benkprojects.nl. 

Wil je op de hoogte blijven van de projecten en vacatures van BENK PROJECTS? Volg dan onze LinkedIn bedrijfspagina!

 


Peter van der Vliet (Terminal Director LBC Tank Terminals) en Jeroen van der Meij (Senior Consultant BENK PROJECTS)

Terug naar het overzicht