Ganesh - Werkvoorbereider

In 2006 heb ik John Keijzer leren kennen toen ik destijds op zoek was naar een nieuwe uitdaging. We voelden elkaar goed aan en hij begreep wat ik bedoelde met een nieuwe uitdaging. Ik ging op gesprek bij een potentiële opdrachtgever en het was gelijk “BULLS EYE”, een perfecte nieuwe uitdaging. Sindsdien zijn we elkaar eigenlijk niet meer uit het oog verloren en is BENK PROJECTS zeven jaar later weer een perfecte nieuwe uitdaging gebleken.
Het vertrouwen is in de loop der jaren alleen maar gegroeid en momenteel ben ik in vaste dienst van BENK PROJECTS. Begrip en de flexibiliteit zijn voor mij hele belangrijke aspecten. Als er problemen zijn wordt er meegedacht aan een goede en passende oplossing.
Ik stel een informele sfeer erg op prijs. De gesprekken, hoe formeel ze ook zijn, hebben toch een informele tint. Dit geeft een goed gevoel waardoor ik mij al gauw “thuis” voel. Dit is erg belangrijk voor mij persoonlijk, zodat je als werknemer niet alleen een nummer bent. Dit laatste is niet bij alle werkgevers hetzelfde.
Vrij regelmatig is er een bezoekje en een gesprek. Hier nemen we alles even door. Hoe bevalt de opdracht en alles eromheen, zijn er knelpunten t.a.v. het werk. Dit ervaar ik persoonlijk als zeer prettig. Zo komt BENK, maar ik zelf ook, niet voor verassingen te staan.

Momenteel ben ik aan het werk op het project MAVA en dit is de vernieuwing van rijksweg A15 vanaf de Maasvlakte tot aan het Vaanplein. Ik ben gestart als Engineer DVM en nu werkzaam als Werkvoorbereider bij de divisie Tunnels. Ons team zal de huidige situatie van twee tunnels (Botlek- en Thomassentunnel) in kaart brengen en eventuele vernieuwingen en aanpassingen aanbrengen.

Ik heb gekozen voor maximale flexibiliteit, dit is de reden dat ik voor BENK PROJECTS ben gaan werken. Ik hoop hier nog jaren gebruik van te kunnen maken.