Johan - Sr Project Engineer

Ik ken Joey van Berkel al sinds het begin dat BENK PROJECTS gestart is in 2010. Ik was in 2010 verantwoordelijk voor de afdeling engineering van een toeleverancier in de petrochemie en BENK PROJECTS was toentertijd een partner voor het capaciteitsmanagement. Op het moment dat ik weg ging bij mijn toenmalige werkgever in 2013 heeft BENK PROJECTS mij diverse opties gegeven van leuke uitdagende banen met een goed arbeidspakket, echter heb ik toen voor een andere uitdaging gekozen. Helaas liep dat contract na 1,5 jaar op niets uit, maar vonden Joey en ik elkaar gelukkig weer, waarbij ik wederom een keuze had uit verschillende mooie opdrachten. Zodoende was de keuze om uiteindelijk toch voor de samenwerking te kiezen gemakkelijk.

Op dit moment ben ik als Senior Project Engineer verantwoordelijk voor meerdere projecten. Het projectmatig werken bevalt mij zeer goed. Eerlijk gezegd had ik vijf jaar geleden nooit gedacht dat ik zo projectmatig zou gaan werken. Ik voel en zie mijzelf als een werknemer van BENK PROJECTS die een project uitvoert ter plaatse. Meer en meer begint BENK PROJECTS een begrip te worden en ik ben er dan ook trots op dat ik daar een onderdeel van ben!

Persoonlijk vind ik dat BENK PROJECTS een voorbeeld kan zijn voor anderen. Het open, eerlijke en persoonlijke karakter die dit bedrijf kent en de plezierige en altijd vrolijke medewerkers zorgen ervoor dat ik mijzelf thuis voel.