Marchel - Projectleider

Naar aanleiding van mijn CV, welke ik op een carrièresite had geplaatst, is er contact opgenomen door BENK PROJECTS en gelijk een afspraak gemaakt.

Na het telefonisch contact en het eerste kennismaking gesprek met BENK PROJECTS wist ik het eigenlijk al, BENK PROJECTS is persoonlijk en ik kreeg de indruk dat je niet als een nummer wordt behandeld.

Ik ben in vaste dienst van BENK PROJECTS en binnen mijn eerste project ben ik als projectbegeleider gestart op het project Maasvlakte 2. Na afronding van de eerste fase ben ik gestart met de overall planning voor dit project wat uiteindelijk tot en met 2014 heeft gelopen. Daarna heb ik voor BENK een gemeentelijk project afgerond en ben ik onderdeel geweest van het project Centrale As.

BENK PROJECTS is in vergelijking met sommige van die gigantische bedrijven een kleine organisatie. Dat maakt ons bureau flexibeler, persoonlijker en een stuk minder bureaucratisch, wat een groot pluspunt is.
Dit zijn een aantal punten die mij opvallen:

-           dat afspraken worden nagekomen! (afspraak = afspraak)
-           prettige samenwerking;
-           collegiaal;
-           sociaal;
-           geen kloof tussen de “leidinggevenden” en medewerker.

Hoe ik de toekomst zie? Om te beginnen trekt het projectmatig werken me. Bovendien met de visie die BENK PROJECTS heeft voor de toekomst, hoop ik mijn “steentje” te kunnen bijdragen aan de opbouw en groei van ons bedrijf.