Rob - Purchasing/ Expediting

Ik ben met BENK PROJECTS in contact gekomen via een collega die mij in contact bracht met Jeroen van der Meij. Samen met Jeroen en Joey heb ik een kennismakingsgesprek gehad waarna ik ben geselecteerd voor één van de projecten.

In het kennismakingsgesprek werd er duidelijke informatie gegeven wat er verwacht wordt en ik voelde mij daarin passen, qua persoon en uitdaging en ook qua openheid in de gesprekken.

De onderlinge samenwerking bevalt prima en de informatievoorziening gaat snel evenals de financiële afwikkelingen. Ik ben erg tevreden over de binnen- en buitendienst van BENK.

Mijn huidige opdracht bestaat uit de expediting van de materialen die benodigd zijn voor de turnaround. Later zijn daar 14 minor projecten, 3 major projecten en purchasing van materialen voor en tijdens de turnaround bijgekomen, lekker hectisch maar super leuk om te doen.

Het is een leuke uitdaging om de materialen en diensten snel in te kopen en te zorgen dat ze op tijd op site zijn zodat er geen vertragingen ontstaan in het proces van de turnaround. Geen dag is het zelfde.

Wat mij opvalt is dat het een jonge organisatie is waar ze naar je luisteren en ruimte geven om goed te presteren in je functie waardoor je prettig kan functioneren. BENK is regelmatig op de site om te horen of alles goed gaat maar ze zijn ook altijd telefonisch bereikbaar als je vragen hebt of ergens mee zit.

Zodra deze opdracht afgerond is hoop ik dat ik samen kan blijven werken met BENK tijdens vervolgopdrachten.