Shehnaaz - Engineer

Via een oud collega ben ik in contact gekomen met BENK PROJECTS. Na een erg leuk gesprek, waarin de mogelijkheid voor mij zijn besproken om te starten aan een nieuwe uitdaging, was ik snel overtuigd dat dit bedrijf goed zou zijn voor de volgende stap in mijn carrière

BENK PROJECTS had voor mij een leuk project klaarstaan waaraan ik vrijwel direct zou kunnen beginnen. Nieuwe uitdagingen ga ik graag aan! Dit was voor mij de voornaamste reden om voor BENK PROJECTS te kiezen. Het eerst project waar ik aan heb mogen werken was de nieuwbouw van een energiecentrale in Rotterdam, waarbij ik als project engineer verantwoordelijk was voor de werktuigbouwkundige aspecten van het project. 

De samenwerking met BENK PROJECTS verloopt tot nu toe erg leuk. Regelmatig hebben we contact om te bespreken hoe het gaat, hoe het project verloopt, gaat het naar verwachting etc.. Bij BENK PROJECTS is eigenlijk alles wel bespreekbaar. Zo kan je ook aangeven wat jouw ambities zijn en hier wordt dan ook daadwerkelijk rekening mee gehouden.  

Op dit moment werk ik aan het project ‘Petrojarl I’. Samen met enkele engineeringspartijen wordt de boot “opgeknapt”. De skids, waar ik verantwoordelijk voor ben, moeten nog voor aankomende kerst geleverd worden. 

Voor de toekomst voorzie ik dat BENK PROJECTS en ik nog vele projecten en uitdagingen zullen oppakken.